Opplandske Betongindustri AS

Om ossKlikk for stort bilde Klikk for stort bilde

Opplandske Betongindustri skal primært omsette sine produkter i Norge innen næringsbygg, boligbygg, landbruksbygg,skulpturer etc., samt prosjekter hvor produktene naturlig hører til.

OBAS er en høykvalitetsleverandør av betong og betongrelaterte produkter og skal aktivt delta i utviklingen av nye produkter.

Vi har ca.40 ansatte, mange med lang erfaring fra faget. Vår kompetanse holder et høyt teknisk og håndtverksmessig niva, fra produksjonsarbeidere til ingeniører og prosjektledere.
OBAS møter markedskrav og konkurrenter ved å etterleve Plan- og Bygningsloven samt gjeldende standarder, samt interne rutiner som sikrer høy kvalitet i alle ledd. Ved å kreve engasjement fra alle medarbeidere i ledelse og produksjon vil OBAS skape et sikkert og trivelig arbeidsmiljø og begrense skader på det ytre miljø.

Vi har sentral godkjenning fra Kontrollrådet for betongprodukter og er medlem av bransjeorganisasjonene: Byggeindustriens Landsforening, Bygg uten grenser, Elementringen.Syzweb publiseringsløsning levert av Aveno Digital