Opplandske Betongindustri AS

Ledig stilling

Prosjektleder
Opplandske Betong er en råbyggsentreprenør på Innlandet. Vi bygger komplette råbygg i kombinasjon av betong, stål og tre. På denne måten sikrer vi at kunden får det beste råbygget til sitt prosjekt.

Vi er i vekst, og skal bygge en ny fabrikk som vil mangedoble kapasiteten. I 2018 skal vi omsette for MNOK 150 og etablere kontor på Gjøvik. Ved inngangen til 2018 var vi 75 ansatte, og i løpet av året skal dette antallet vokse til over 100! Ansatte hos oss leverer tjenester i hele «verdikjeden til et råbygg». Vi gjør alt fra å prosjektere råbygget, lede prosjektet, produsere betongelementer, montere råbygget på byggeplass, samt utføre alle støttefunksjoner.

Våre verdier bygger oppunder en kultur der vi i fellesskap skal løse oppgavene – ingen oppgave er for stor eller for liten! Vi skal ha evne og vilje til å utvikle oss for å nå målene vi setter oss. Det skal være et godt arbeidsmiljø der vi tar vare på våre ansatte og kundene. Våre verdier er:

Stolt.
Forutsigbar.
Fremoverlent.
Samhandling.Vil du ha en sentral rolle i et fremoverlent miljø?
Ta kontakt med Prosjektsjef Asgeir Fløtlien
epost: asgeir@opplandske-betong.no
Tlf: 908 74 410

 

 

 Læreplasser
Har du fullført Vg2 – Byggteknikk er du velkommen til å søke læreplass i Betongfaget hos oss. Etter fullført læretid og bestått fagprøve vil det være gode muligheter for jobb i vår bedrift. Høres dette spennende ut så ta gjerne kontakt. Vil du komme på besøk tar vi godt i mot deg, viser deg rundt i bedriften og gir deg utfyllende informasjon om hvordan en jobbhverdag ser ut hos oss.

I samråd med skolen du går på kan vi også snakke om praksisplass mens du går Vg1/Vg2.

For spørsmål om stilling i produksjonen eller læreplass, ta kontakt med:
Hans Petter Jensvold, tlf. 91 14 49 42, e-post: hans.petter.jensvold@opplandske-betong.no
Syzweb publiseringsløsning levert av Aveno Digital